Kaipa släpper ny fullängdare.

Kaipa kommer i november ut med sitt 12:e studioalbum med titeln Sattyg via InsideOut Music.




1. A Map Of Your Secret World 15:02
2. World Of The Void 7:49
3. Screwed-upness 13:06
4. Sattyg 3:13
5. A Sky Full Of Painters 14:42
6. Unique When We Fall 5:17
7. Without Time – Beyond Time 9:49

Hans Lundin: Keyboards & vocals
Per Nilsson: Electric & acoustic guitars
Morgan Ågren: Drums
Jonas Reingold: Electric basses
Patrik Lundström: Vocals
Aleena Gibson: Vocals

Special guests:
Fredrik Lindqvist: Recorders & whistles
Elin Rubinsztein: Violin