Harmony släpper nytt album.

Svenska melodiska metalbandet Harmony släpper nya albumet ”Theatre of Redemption” den 28 november.

Harmony - Theatre of Redemption
01. The Window of My Soul
02. Inhale
03. Crown Me King
04. Son of the Morning
05. What If
06. Theatre of Redemption
07. Bloodbound
08. You Are
09. Hands of Time
10. In Search Of