Nad Sylvan offentliggör skivomslag.

Nad Sylvan vokalist i Agents of Mercy släpper sitt soloalbum Courting The Widow den 16 oktober via InsideOut Music.

1.     Carry Me Home
2.     Courting The Widow
3.     Echoes Of Ekwabet
4.     To Turn The Other Side
5.     Ship’s Cat
6.     The Killing Of The Calm
7.     Where The Martyr Carved His Name
8.     Long Slow Crash Landing

1 reaktion till “Nad Sylvan offentliggör skivomslag.”