Steve Hackett annonserar låttitlar och omslag till albumet The Night Siren.

Steve Hackett släpper albumet The Night Siren den 24:e mars 2017 via InsideOut Music.


1. Behind the Smoke
2. Martian Sea
3. Fifty Miles from the North Pole
4. El Niño
5. Other Side of the Wall
6. Anything but Love
7. Inca Terra
8. In Another Life
9. In the Skeleton Gallery
10. West to East
11. The Gift