Artificial Language – debutplattan The Observer ute i april.


Amerikanska progmetalbandet Artificial Language släpper sin debut The Observer den 28:e april, ett smakprov i form av singel These Aren’t Mirages finns nu tillgänglig. (För fans av Haken, Leprous, Between the Buried and Me)


1: Observer
2:The Grand Skeptic
3: These AreŶ’t Mirages
4: Unself Portrait
5: The Silver Chord
6: Change
7: Playing The River
8: Dirty Hands
9: Fortune Teller
10: Mazes
11: Turn Off The Pictures