Isproject – nytt italienskt band släpper debut.

Duon Ivan Santovito och Ilenia Salvemini är Isproject som släpper sin debutplatta The Archinauts den 29:e september via AMS Records/BTF . Två trailers finns nu som aptitretare vilka kan ses här.



1. Ouverture
2. The Architect
3. Mangialuce
a.He Is Here
b.Progressive Shadows
c.Without the Face
4. The City and the Sky
5. Lovers in the Dream
6. The Mountain of Hope
7. Between the Light and the Stone
c.Erase the Ancient World