Svenska progrockarna Beardfish annonserar nytt album.

Den 12 januari kommer Beardfish ut med nästa fullängdare med titeln +4626-COMFORTZONE via InsideOut Music.


1.  The One Inside Part 1 – Noise In The Background
2.  Hold On
3.  Comfort Zone
4.  Can You See Me Now
5.  King
6.  The One Inside Part 2 – My Companion Throughout Life
7.  Daughter Whore
8.  Ode To The Rock ‘N’ Roller
9.  If We Must Be Apart (A Love Story Continued)
10.  The One Inside Part 3 – Relief