GÖTEBORGS ARTROCKFÖRENING

 
 

Konsertrecensioner

 

Whitesnake 
 Scandinavium/Göteborg 17/9 - 2004

 

Är en av dom som tycker det är kul när de gamla klenoderna besöker Svedala, när de också tar med sig en show modell större blir det bara ett plus. Och Whitesnake eller som någon kallade dom  ”Coverdale`s albino ormar” presterar en professionell spelning med både klass och pondus.

Inledningen med ”Burn” inklusive ”Stormbringer” mitt i, fick en hel del att dra på smilbanden eller tjuta ut sin förtjusning, inklusive moa.

Många som var missnöjda med David`s vokala insatser från spelningen på Sweden Rock Festival förgående året fick här höra en röst som helt klart fortfarande håller hög klass, okej den kanske behöver lite pauser med instrumentala solon emellanåt, men när Coverdale går på scenen är det med full kraft.

Setlisten för kvällen kanske saknade några godbitar, men de mer kända ”Is This Love”, ”Here I Go Again” och ”Still Of The Night” var naturligtvis med. Övriga i bandet skötte sig bra, bäst kändes ändå Tommy Aldridge på trummor . Svårt att bedöma ljudet från scenkanten, men var vad jag hörde från andra längre bak rätt bra. Ljusshowen: kanske inte det mest spektakulära jag sett men helt okej.

Mer klenoder till folket tack :)

Setlist

 1. INTRO:
 2. BURN (Inc: STORMBRINGER)
 3. BAD BOYS (Inc: CHILDREN OF THE NIGHT)
 4. LOVE AIN'T NO STRANGER
 5. READY AN' WILLING
 
6. IS THIS LOVE
 7. GIVE ME ALL YOUR LOVE
 8. JUDGEMENT DAY
 9. GUITARSOLO:DOUG ALDRICH
 10. (Instrumental Band Jam)
 11. CRYING IN THE RAIN (Inc: DRUMSOLO: TOMMY ALDRIDGE)
 12. AIN'T NO LOVE IN THE HEART OF THE CITY
 13. DON'T BREAK MY HEART AGAIN
 14. FOOL FOR YOUR LOVING
 15. HERE I GO AGAIN
 16. TAKE ME WITH YOU
 17.
STILL OF THE NIGHT
 18. OUTRO:WE WISH YOU WELL

Conny Myrberg

 

 

 

 

 
 

©