Yes med ARW släpper liveplattan ”Live At The Apollo” i September.

Yes med  Jon Anderson, Trevor Rabin och Rick Wakeman annonserar livesläpp i september. Live At The Apollo når skivdiskarna den 7:e september via Eagle Rock Entertainment.


Yes med ARW – Live At The Apollo 
1. Orchestral arr
i. Intro
ii. Cinema
iii. Perpetual Change
2. Hold On
3. I’ve Seen All Good People
i. Your Move
ii. All Good People
4. Lift Me Up
5. And You & I
i. Cord Of Life
ii. Eclipse
iii. The Preacher, The Teacher
iv. Apocalypse
6. Rhythm Of Love
7. Heart Of The Sunrise
8. Changes
9. Long Distance Runaround / The Fish (Schindleria Praematurus)
10. Orchestral Shade / Awaken
11. Make It Easy / Owner Of A Lonely Heart
12. Roundabout