Coheed And Cambria – nytt album ute i oktober.

Coheed And Cambria offentliggör omslag och låtar till nya plattan The Unheavenly Creatures. Skivsläpp femte oktober.

Coheed And Cambria – The Unheavenly Creatures
1. Prologue
2. The Dark Sentencer
3. Unheavenly Creatures
4. Toys
5. Black Sunday
6. Queen Of The Dark
7. True Ugly
8. Love Protocol
9. The Pavilion (A Long Way Back)
10. Night-Time Walkers
11. The Gutter
12. All On Fire
13. It Walks Among US
14. Old Flames
15. Lucky Stars