Welcome To The World – ny textvideo från The Neal Morse Band.

The Neal Morse Band har lagt ut textvideon till spåret Welcome To The World från kommande plattan The Great Adventure, skivsläpp 25:e januari via Radiant Records/Metal BladeSom tidigare nämnts kör bandet två svenska spelningar våren 2019, 31 mars Stora Teatern/Göteborg och 1 april Skandiascenen/Stockholm.


The Neal Morse Band – The Great Adventure
Act I
Chapter 1
1. Overture
2. The Dream Isn’t Over
Chapter 2
3. Welcome To The World
4. A Momentary Change
5. Dark Melody
6. I Got To Run
7. To The River
Chapter 3
8. The Great Adventure
9. Venture In Black
10. Hey Ho Let’s Go
11. Beyond The Borders
Act II
Chapter 4
1. Overture 2
2. Long Ago
3. The Dream Continues
4. Fighting With Destiny
5. Vanity Fair
Chapter 5
6. Welcome To The World 2
7. The Element Of Fear
8. Child Of Wonder
9. The Great Despair
10. Freedom Calling
11. A Love That Never Dies

Legacy Pilots – debuten släppt.

Frank Us och hans Legacy Pilots har släppt debutalbumet Con Brio via Radiant Records . Med finns en eminent gästlista som Marco Minnemann (Steven Wilson), Steve Morse (Deep Purple, Flying Colors), Todd Sucherman (STYX), Steve Rothery och Mark Kelly (Marillion) och John Mitchell (Arena) mm.


Legacy Pilots – Con Brio

1.The Emerson Empire 07:05
2.Handle With Care 04:09
3.Value 8 03:54
4.The Stumbling Heart 08:31
5.No Place For Us 05:10
6.The Spirit Is Forever 05:27
7.Fight The Demons 08:08
8.For A Better World 03:05
9.Con Brio 05:23


“The Similitude Of A Dream” Live in Tilburg 2017- nytt livesläpp från The Neal Morse Band.

The Neal Morse Band släpper ytterligare ett livealbum, denna gång från Tillburg i Holland inspelad 2017 på Road Called Home turne`n. “The Similitude Of A Dream” Live in Tilburg 2017 når skivdiskarna den 15:e juni via Radiant Records.

Disc 1
0. Intro
1. Long Day
2. Overture
3. The Dream
4. City of Destruction
5. We Have Got To Go
6. Makes No Sense
7. Draw the Line
8. The Slough
9. Back to the City
10. The Ways of a Fool
11. So Far Gone
12. Breath of Angels

Disc 2
0. Slave to Your Mind
1. Shortcut to Salvation
2. The Man in the Iron Cage
3. The Road Called Home
4. Sloth
5. Freedom Song
6. I’m Running
7. The Mask
8. Confrontation
9. The Battle
10. Broken Sky / Long Day (Reprise)
11. Momentum
12. Author of Confusion
13. Agenda
14. The Call

He Died At Home – nytt från Neal Morse kommande album.

Neal Morse släpper nya soloalbumet Life & Times den 16:e februari via Radiant Records. Ett första smakprov finns nu i  form videon till låten He Died At Home.


Neal Morse  – Life & Times
Livin’ Lightly
Good Love Is On The Way
Selfie In The Square
He Died At Home
She’s Changed Her Mind
Wave On The Ocean
You + Me + Everything
Lay Low
Old Alabama
If I Only Had a Day

Nytt solosläpp från multimusikern Neal Morse.

Neal Morse som bl.a. gästar Sweden Rock Festival med Transatlantic släpper soloalbumet Songs From November den 18 augusti via InsideOut Music.

Neal Morse 2014

1. Heaven Smiled
2. Whatever Days
3. Flowers In A Vase
4. Love Shot An Arrow
5. Song For The Free
6. Tell Me Annabelle
7. My Time Of Dying
8. When Things Slow Down
9. Daddy’s Daughter
10. Wear The Chains
11. The Way Of Love