GARY MOORE – LIVE FROM LONDON

Den andra december, endast fjorton månader innan Gary Moore tragiskt gick bort vid femtioåtta års ålder, gjorde han en speciell spelning på Islington Academy i London. Den trettioförsta januari 2020, tio år senare, ger Provogue Records ut inspelningen som Live From London. Ett smakprov från släppet finns nu med låten Oh, Pretty Woman,

GARY MOORE – LIVE FROM LONDON

 1. Oh, Pretty Woman
 2. Bad For You Baby
 3. Down The Line
 4. Since I Met You Baby
 5. Have You Heard
 6. All Your Love
 7. Mojo Boogie
 8. I Love You More Than You’ll Ever Know
 9. Too Tired / Gary’s Blues 1
 10. Still Got The Blues
 11. Walking By Myself
 12. The Blues Is Alright
 13. Parisienne Walkways

1 svar på ”GARY MOORE – LIVE FROM LONDON”

 1. Så otroligt härligt med en Gary Moore i högform! Han hade perioder under 2000-talet där han lät omotiverad, spelade nästan slentrianmässigt och i synnerhet när han framförde sina bluesdängor. Här låter riktigt vass och skärpt – även rösten är bra. Kul!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.