Fyra band klara till årets Slottsskogen Goes Progressive.

Nu skriver vi 2014, årets SGP är den 15:e i ordningen och det är med stolthet och glädje GARF presenterar de första klara banden, Wasa Express (Swe) Anima Mundi (Cub), Mangrove (Ndl) och The Windmill (Nor). Resterande två akter presenteras inom kort …

SGP2014_1

Slottsskogen Goes Progressive 2014

4 svar på ”Fyra band klara till årets Slottsskogen Goes Progressive.”

  1. Kan man hoppas på att Demoner är det band som hittills inte avslöjats? Av deras youtubefilmer med inspelningarna av deras debutskiva (släppt nu) är de något att trakta efter att se live (och höra på skiva). Sedan ska det väl vara ett progmetalband också, men då kan ju vi som inte tycker sådant är så kul gå och fika som vanligt, alltid skönt att sträcka på benen och så blir det mer plats för dem som gillar sådan musik.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.