Hawkwind klar för Getaway Rock Festival.

Brittiska spacerockarna Hawkwind grundades redan 1969 och är nu med bland de sista klara banden till årets upplaga av Getaway Rock Festival.

Samtliga släppta akter:
Volbeat, Slayer, Dimmu Borgir, Opeth, Steel Panther, Mustasch, Black Star Riders (Thin Lizzy), Arch Enemy, Watain, Hawkwind, Kreator, Airbourne, Skid Row, Edguy, Doro, Napalm Death, Michael Monroe, Marduk, Bigelf, Dregen, The Haunted, Heaven Shall Burn, Gorgoroth, Freedom Call, Vader, Sonic Syndicate, Skindred, Possessed, Powerwolf, Skitarg, Sólstafir, Paul Di’Anno, Heavy Tiger, Abramis Brama, Kadavar, The Agonist, Malevolent Creation, Satan’s Satyrs, Mantar, Robert Pehrsson´s Humbucker, Gorguts, The Unguided, Three Seasons, Maskinisten, Blues Pills, Black Trip, Her Bright Skies, Close Quarters, Revelations, Sorcery, Luftslott, Stone Division, Storyteller, Electric Religions, Crooked Letter, Patronymicon, Greybeards, Propane Headrush.

GRF_Hawkwind

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.