Nystartat men rutinerat skivbolag i Malmö agerar språngbräda för nya band.

Dead End Exit Records är skivettiketten som RoastingHouse i Malmö startade när man märkte att de större skivbolagen kategoriskt tackade nej till alla nya band som faktiskt behövs för att få in lite nytt blod i rock och hårdrocksvärlden. De större bolagen har inte möjlighet att släppa ”okända” band pga hur situationen i branschen förändrats, och det finns så mycket bra artister och band därute som pga detta aldrig får en ärlig chans. Detta gäller även på live-sidan och därför slår sig Dead End Exit Records och KB ihop för att den 19 juli presentera en helkväll med 4 grymma up-and-coming rock- och metalband för malmöpubliken och inbjudna samarbetspartners i branschen!

Kulturbolaget, Malmö – 19 juli
Fri entré mellan 19-20:00, sen 50 kr. 
18 år. Inget förköp.
På scen: Supralunar, Deceptic, Carubine, dEMOTIONAL

AnotherWayOut

KB 19 juli Malmö

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.