Lonely Robot ett nytt projekt med John Mitchell.

Lonely Robot är ett nytt projekt med gitarristen,vokalisten och producenten John Mitchell (It Bites, Frost*, Arena) som har signerats av InsideOut Music. Med är även Nick Beggs på bas och Craig Blundel trummor vilka backas upp av gästframträdande från Peter Cox (Go West), Nik Kershaw, Steve Hogarth (Marillion), Heather Findlay, Kim Seviour (Touchstone), Jem Godfrey (Frost*) Debuten Please Come Home släpps den 23 februari 2015.

Lonely Robot

1.     Airlock
2.     God Vs. Man
3.     The Boy In The Radio
4.     Why Do We Stay?
5.     Lonely Robot
6.     A Godless Sea
7.     Oubliette
8.     Construct/Obstruct
9.     Are We Copies?
10.  Humans Being
11.  The Red Balloon

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.