Slottsskogen Goes Progressive 2015.

Året var 2000 då ”Slottsskogen Goes Progressive” såg dagens ljus för första gången. Nu har tiden rullat några varv och det är en skön känsla att GARF, för 16:e året i rad och med stor glädje, kan presentera ytterligare en härlig sensommarfestival i den progressiva rockens tecken.

Varmt välkomna allesammans!
GARF ”Göteborgs Artrockförening”

sgp2015 lineup

Mer info GARF.

2 svar på ”Slottsskogen Goes Progressive 2015.”

  1. Hei! Jeg prøver å finne et sted å spørre om å få spille på årets ”Slottsskogen goes progressive-festiva”..en bookingmail adresse jeg kan sende en fortespørsel til. Håper jeg kan få hjelp til det her! Hilsen Bjørn Klakegg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.