Cloudscape med support Miosis inställd.

Ordförande i ARA ArtRockAlingsås har ordet. Då det visat sig att en fantastisk konsert kommer genomföras, på Kungsbacka Teatern, lördagen den 23/1, alltså samma dag vi har Cloudscape och Miosis bokade i Alingsås, har vi beslutat att INTE genomföra detta arrangemang. Det är nämligen Circus Maximus och Manimal, som spelar i Kungsbacka och dessa konserter vänder sig till exakt samma publik i upptagningsområdet! Då vi i ARA, alltid strävar efter att inte konkurrera med ”likasinnade” arrangemang, så har vi haft kontakt med alla inblandade och ställer in vår konsert. Vi har erbjudit Cloudscape att vara headliner på vår festival, lördagen 4/6, och till vår stora glädje, har de accepterat. Vi kommer även att erbjuda Miosis en plats på nämnda festival!
Som avslutning vill jag verkligen uppmana alla att besöka Kungsbacka, lördag 23/1, och besöka Alingsås på ARAs arrangemang under våren 2016! 
// Klas Ling, Ordförande ARA

ARA_top

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.