T – Epistrophobia

t_epistrophobia-web

Multiinstrumentalisten Thomas Thielen släpper här sitt sjätte album tillika andra delen i sin musikaliska novell Epistrophobia. Ofta när det gäller album där en man eller kvinna kör alla instrument och som här inklusive sång känns det ibland inte riktigt lika kompetent eller att något fattas. Det är inte fallet med denna produktion. Thomas sång är också behagligt skön att lyssna på och kan beskrivas närbesläktad med Steve Hogarth karateristiska stämma. Finns även tillfällen då Daniel Gildenlöw sång dyker upp i tankarna. Det är också här musiken känns hämta sin inspirationen som en klone mellan Pain of Salvation och framförallt Steve Hogarth och hans Marillion. Ja Thomas Thielen har lyckats få ihop ett intressant skivsläpp, fullt med njutbara stycken och avkopplande musik. Albumet avslutas med den helt underbara dryga 14 minuters långa Epistrophe och plattan rekommenderas för fans av Marillion´s musikaliska ådra.

T – Epistrophobia
Progressive Promotion Records

CHAPTER FOUR: A POET’S DOWNFALL:
1. In Abeyance 11 daniel
2. The Dark Beyond Our Fears 11
CHAPTER FIVE: CONTINGENCIES: 11
3. What If no
4. What If Not 5. Forgiven
CHAPTER SIX: THE PLACE BEYOND THE SKIES
6. A Mask Behind A Mask Bowie
7. Epistrophe

http://www.t-homeland.de/
https://en-gb.facebook.com/ThomasThielenT/

 

Betyg: 7,5/10

Conny Myrberg

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.