Colours Not Found in Nature – samarbetet mellan Isildurs Bane och Steve Hogarth ute i april.

IB expo 2016 framfördes sex alster av Isildurs Bane och Steve Hogarth (Låtskrivare Mats Johansson”Isildurs Bane”/ Steve Hogarth ”Marillion”). 14:e april släpps låtarna med skivtiteln Colours Not Found in Nature. 

https://www.facebook.com/ibexpo

3 svar på ”Colours Not Found in Nature – samarbetet mellan Isildurs Bane och Steve Hogarth ute i april.”

 1. Jag saknar en recension av detta album.
  Jag fick den idag och har nu sträck lyssnat på denna platta, och skulle gärna vilja se en recension av detta album.
  Musiken tillhör ju verkligen Artrock grenen, det måste väl finnas någon av skribenterna på denna site som hört detta album?
  Jag tycker hur som helst att skivan är spännande och verkligen lyssningsvärd 😀

  1. Kan verkligen hålla med om det du skriver men faktum är att inte alla nya skivor skickas som promos till Artrock.se. Just denna skiva har ju dessutom bara (hittills) släppts i begränsad mängd så den är svår att få tag på (jag har försökt). Kontentan är att vi kan inte täcka in allt som släpps även om vi skulle vilja det.

   1. OK, tack för svaret.. Hur som helst så är plattan kanon, beställde mitt ex från Racket Records, med Steve Hogarth Autograf, sedan beställde jag två till som jag ska ge bort, från Record Heaven,,, Och sedan förstår jag att ni inte kan täcka allt, det är fan omöjligt! men detta var bra Svensk progg med en bra Engelsk sångare…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.