RanestRane – Musikens Hus Goes Progressive 4/3-2017

1 svar på ”RanestRane – Musikens Hus Goes Progressive 4/3-2017”

  1. En helt underbar kväll i Götet igår, hade en mas och hans fru. Ett stort tack till GARF för detta arrangemang. Och håller ni samma höga klass nästa år, så återkommer vi igen. Jag och frugan blev helt betagna av dessa 4 Italienare som RanestRane består av, och det märktes ju längre de spelade ju fler blev lika begeistrade som vi blev, en helt magisk föreställning, där de som var där fick uppleva hur ett band, verkligen vann publikens hjärta—- Det var underbart att få vara där ock uppleva denna magi som en sådan sak innebär, det är inte ofta det händer, men som tur gör det, det i bland, och det gjorde det i Musikens Hus igår; tack igen 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.