Lesoir – Latitude

Det har kommit ett stort antal band genom åren med skönsjungande damer som frontar en mer hårdare musikgenre. Vilket fack tillhör då Lesoir? Javisst finns där ibland vibbar med sina landsmän Epica och Within Temptation fast musiken kretsar ändå mer åt ”lättprog” och rakare variant av symfonisk art. Ett återkommande element är känslan när musiken målar sina ljudbilder likt tavlor med diverse landskapsmotiv. Gone And Forgotten är kanske ändå ett spår som sätter tonen i detta skivsläpp. Här finns allt man kan önska i olika musikaliska stilar med god produktion och framförande fast det där originella som sätter sig i minnet är tyvärr lite avlägset. Visst glimtar det dock till ibland och förhoppningen höjs men denna gången hamnar  Lesoir i landet lagom som vi svenskar är så malliga över. I musikvärden är det kanske inte ett så stort plus men ändå ett helt klart godkänt skivsläpp.

Lesoir – Latitude
Gentle Art Of Music

1. Modern Goddess
2. In The Game
3. Icon
4. In Their Eyes
5. Gone And Forgotten
6. Eden’s Garden
7. Zeroes And Ones
8. Kissed By Sunlight
9. Cheap Trade
10. Comforting Rain
11. Latitude
12. Faith Is
13. Cradle Song

https://www.facebook.com/lesoir.band/

 

 

Betyg: 6/10

Conny Myrberg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.