Yes featuring ARW klar för Sweden Rock 2018!

Sweden Rock Festival presenterar nya akter med Yes featuring ARW, Graveyard, Pain, Steelheart, H.E.A.T., Girlschool, Inglorious, Avatarium, Sky High, Hackensack, Electric Mary och Crazy Lixx som är klara för årets festival.

Pressbild:

Ett av den progressiva rockens största band existerar numera i två upplagor. Yes featuring ARW, som kommer till Sweden Rock i sommar, är centrerat kring originalsångaren Jon Anderson, gitarristen Trevor Rabin som låg bakom superhiten “Owner of a lonely heart” samt bandets klassiske keyboardist Rick Wakeman. “The definitive lineup of the greatest band in the history of progressive rock”, som de själva uttrycker det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.