Psychrock-trion DeWolff släpper nya videon Big Talk.

DeWolff bildades i Geleen långt nere i den Nederländska södern av tonåringarna Pablo (sång/gitarr) och brodern Luka van de Poel (trummor) samt hammondorganisten Robin Piso. Namnet fick de från Harvey Keitels karaktär Winston Wolfe i filmen Pulp Fiction. Deras coola, expressiva, neo-psykedeliska musik tog dem snart bort från hemstaden och ut i världen. De har redan släppt fem studioalbum som samtliga hamnat på topplistan i hemlandet. Nu kommer nya plattan Thrust vilken släpps den 4 maj via Mascot Label Group. Videon Big Talk ser du här.

 

DeWolff – Thrust
Big Talk
California Burning
Once In A Blue Moon
Double Crossing Man
Tombstone Child
Deceit & Woo
Freeway Flight
Tragedy Not Today
Sometimes
Swain
Outta Step & Ill At Ease

https://www.facebook.com/dewolfficial/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.