Rikard Sjöblom’s Gungfly – Musikens Hus Goes Progressive 7/4-2018

4 svar på ”Rikard Sjöblom’s Gungfly – Musikens Hus Goes Progressive 7/4-2018”

  1. Tack för en fantastisk kväll! Alla banden var bra! Kvällens höjdare Rickard’s Gungfly! Vi ses snart igen! Ser fram emot Karmakanic, The Tangent och RanesRade?Bra jobbat Garf?

  2. kanonfin kväll blev det!!!
    Alla banden var bra även om jag kan tycka att Lotus inte riktigt passade in genremässigt – men som stor diggare av även tidig Sabbath, ZZ top m.fl. så vill på poängtera att det INTE handlar om deras prestanda… fick lite känslan att de var som ett tidigt Sky High på steroider… med klara Iommi-influenser…
    Men Rikard!!! Vilken artist… och hela bandet förresten, vilken spelglädje och skön dynamik… underbart… hade höga förväntningar så jag blev inte sådär ”blown away”… men förväntningarna infriades… de hade gärna fått spela 1 timma längre…

  3. Kära garfare – tack för en fin kväll och fyra utmärkta band, där Twin Pyramid Complex stod ut, ”mycket mangel för pengarna” som det stod i en King Crimson-recension för några år sedan. När nu Camel vägrar besöka Sverige på sina turnéer, är det skönt med duktiga musiker som tolkar de tidiga albumen, Lotus lika säkra som förra comebacken i Slottsskogen häromåret och Rikard är ett litet musikgeni med utmärka musiker runt sig. Så stort tack!

    Kul också att utmärkta Demoner kommer till Slottsskogen, de förtjänar en publik av kunniga progrävar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.