Sands of Time – videosläpp från Scardust.

Isralienska Scardust har lagt ut textvideon Sands of Time från senaste fullängdaren Sands of Time


SCARDUST – Sands Of Time

1. Act -I Overture
2. Act-II Eyes Of Agony
3. Act-III Dials
4. Act-IV Hourglass
5. Act-V Sands Of Time
6. Arrowhead
7. Out Of Strong Came Sweetness
8. Queen Of Insanity
9. Blades
10. Gift Divine