Ring of Gyges till Slottsskogen Goes Progressive 2019!


Göteborgs Artrockförening presenterar isländska Ring of Gyges som första klara band till Slottsskogen Goes Progressive. Lördag 17 augusti 2019 kl. 15:00–23:00 Slottsskogen/FREE ENTRY!

RING OF GYGES kommer från Reykjavik, Island. Bandet bildades 2013 med föresatsen att skapa ambitiösa och progressiva musikaliska landskap. Efter att ha tävlat i finalen i Músíktilraunir, Islands motsvarighet till Battle of the Bands 2014, spelade man in sin debut-EP, ”Ramblings of Madmen”. ”Witchcraft” följde ett år senare. Den 2017 släppta fullängdsskivan ”Beyond the Night Sky” är ett konceptalbum som behandlar teman som beroende, död och eskapism. På skivan tilkommer kör, stråkvartett, flöjter och saxofon tilll mixen av rytmiskt udda och utmanande rockmusik.

https://www.facebook.com/theringofgyges/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.