Hasse Fröberg & Musical Companion + JONO till Musiken Hus i oktober.

Den 25:e oktober står Hasse Fröberg & Musical Companion + JONO på Musikens hus scen i Göteborg. Arrangör GARF (Göteborgs Artrockförening) mer info inkl. biljetter finner du här – Musikens HusEventet

HASSE FRÖBERG albumdebuterade 1984 med hårdrockbandet Spellbound, och sedan två årtionden har han turnerat jorden runt som sångare och gitarrist hos bejublade symfonirockarna The Flower Kings. 2010 bildade Hasse sitt eget HASSE FRÖBERG & MUSICAL COMPANION, vilka över tre studioalbum och en dvd bjudit på sin egen blandning av prog, hårdrock och pop. Även detta band har världen som sitt arbetsfält, och i Göteborg har de synts på Musikens Hus samt två gånger under Slottsskogen Goes Progressive.
Det är med stor glädje som Göteborgs Artrockförening hälsar HASSE FRÖBERG & MUSICAL COMPANION välkomna tillbaka till Musikens Hus!

Även gotländska JONO har förärat Slottsskogen Goes Progressive med besök, och de har också kunnat ses på en rad andra scener, däribland Skogsröjetfestivalens. JONO har spritt sin bombastiska AOR-klingande hårdrock på hittills tre album, varav det senaste “Life” gavs ut 2017. Varmt välkomna till Musikens Hus, JONO!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.