Sons Of Apollo släpper livealbum.

Sons Of Apollo med Mike Portnoy, Derek Sherinian, Ron ”Bumblefoot” Thal , Billy Sheehan och Jeff Scott Soto har release på livalbumet med titeln Live With The Plovdiv Psychotic Symphony den 30:e augusti via InsideOut Music.

Sons Of Apollo – Live With The Plovdiv Psychotic Symphony

CD 1:

  1. God Of The Sun
  2. Signs Of The Time
  3. Divine Addiction
  4. That Metal Show Theme
  5. Just Let Me Breathe
  6. Billy Sheehan Bass Solo
  7. Lost In Oblivion
  8. Jeff Scott Soto Solo Spot (The Prophet’s Song / Save Me)
  9. Alive
  10. The Pink Panther Theme
  11. Opus Maximus

CD 2:

  1. Kashmir
  2. Gates Of Babylon
  3. Labyrinth
  4. Dream On
  5. Diary Of A Madman
  6. Comfortably Numb
  7. The Show Must Go On
  8. Hell’s Kitchen
  9. Derek Sherinian Keyboard Solo
  10. Lines In The Sand

CD 3:

  1. Bumblefoot Guitar Spot
  2. And The Cradle Will Rock
  3. Coming Home

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.