Lesoir – ny bokning från Göteborgs Artrockförening.

Göteborgs Artrockförening presenterar: An evening with Lesoir fredagen den 22 maj 2020 på Galej/Irish Embassy i Göteborg. Biljetter finns nu via ticketmaster.

Lesoir är inte längre några främlingar i det progressiva rock-landskapet och har till och med gjort succé i Kina. Art Rock-bandet är influerande av Anathema, Porcupine Tree, Steven Wilson och The Gathering.
Lesoir grundades 2010 och släppte sitt debutalbum ett år senare, och har nu släppt fyra album. Deras andra album ”Transience” producerades av John Cornfield och slutmixades av Brian Lucey (The Last Shadow Puppets). Deras tredje album ”Luctor Et Emergo” spelades in på British Airfield Studio (Elton John, War of the Worlds). Lesoir har på senare tid uppträtt med band som The Gentle Storm, Delain, Evergrey, The Pineapple Thief och Within Temptation. Bandet har också uppträtt på festivaler som Night Of The Prog, IO Pages Festival och Midsummer Prog Festival. Deras senaste album producerades av John Cornfield (Muse) och Bruce Soord (The Pineapple Theif) och släpptes av det tyska kvalitetsmärket ”Gentle Art Of Music”.
Deras nya, ännu obetitlade album, är planerat att släppas i samband med vårens turné.

www.facebook.com/lesoir.band/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.