Mystery släpper livealbum på 3CD/ Blu-ray

Kanadensiska progbandet Mystery har release på liveakten Caught In The Whirlwind Of Time den 28 November inspelad på deras Live And Butterflies turn’e 2018 i Holland.

Mystery – Caught In The Whirlwind Of Time

  1. Looking for Something Else
  2. The Scarlet Eye
  3. Come to Me
  4. The Willow Tree
  5. How Do You Feel?
  6. Shadow of the Lake
  7. Delusion Rain
  8. Dare to Dream
  9. Where Dreams come Alive
  10. The Sailor and the Mermaid
  11. Wall Street King
  12. Pride
  13. Something to Believe In
  14. Travel to the Night
  15. A Song for You
  16. Chrysalis
  17. The Preacher’s Fall

Bonus Video

  1. Time-Lapse Something to Believe In
  2. A View from the Balcony – Travel to the Nigh

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.