Wingbeats – videosläpp från Steve Hackett

Från kommande albumsläppet Surrender of Silence med
Steve Hackett finns nu videon till spåret Wingbeats till beskådning.

www.facebook.com/stevehackettofficial

2 svar på ”Wingbeats – videosläpp från Steve Hackett”

  1. Nej tyvärr det här är inte vad jag hade hoppats på, jag får lite magknip när jag ser och hör detta. Jag älskar Steve Hackett för hans tid i Genesis och har varit på rätt många spelningar som är utmärkta med fantastiska musiker. Han är en suverän gitarrist och har så många bra låtar och solon från den tiden. Jag hoppas han går tillbaka till tiden på 70-talet där han bidrog till i min mening den absolut bästa musiken som någonsin komponerats.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.