I’m still wondering – ”videopremiär på Artrock.se” med Enchanted Duo

Vägen fram är höljd i dunkel, tills du är redo att ta steget.

Den svenska progressiva rock-duon Enchanted Duo släpper ”I’m still wondering” (singel till kommande album Werifesteria). Naturmystik, rock och keltiska influenser vävs samman när duon experimenterar med syntar, gitarrer och folktoner. Morgan Ågren gästar på trummor och lägger sin unika touch. I videon samarbetar duon med Rasmus och Markus, som båda är nationella medaljörer i brottning – och det kan verka långsökt, men björnen symboliserar här styrka och den inre kampen – och den som sett en björn möta sin motståndare, vet att den gör det i närkamp.

Mer info om Enchanted Duo

Enchanted Duo | Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.