Inför Slottsskogen Goes Progressive 2022 – Oddland

Foto: 2017 Frölunda Kulturhus

Festivalen Slottsskogen Goes Progressive närmar sig med stormsteg och vi börjar nedräkningen med Finska progressiva metalbandet Oddland som bildades 2003 i Åbo. Första fullängdaren The Treachery of Senses släpptes 2012 som efterföljdes med albumen Origin och senaste skivsläppet Vermilion vilken såg dagens ljus tidigare i våras. Musiken kan beskrivas som tung progressiv metal med genreöverskridande inslag och vibbar av band som Tool, Devin Townsend, Tesseract och Opeth m.fl. Från senaste albumet ser vi här videon till låten Feed The Void.

Foto: 2017 Frölunda Kulturhus

https://www.facebook.com/oddland

SLOTTSSKOGEN GOES PROGRESSIVE 2022!

Arrangör: ”GARF” Göteborgs Artrockförening i samarbete med Studieförbundet Sensus. Tid 27/8 klockan 15. Plats Slottsskogsteatern, Göteborg.

Göteborgs Artrockförening

Medlem blir du via SGP2022 | garf.eu

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.