Arena gästar Musikens Hus i Göteborg den 16:e Oktober

Göteborgs Artrockförening presenterar:

Efter två års väntande kan vi nu äntligen presentera konserten med Arena som också är deras 25 års jubileum.
ARENA, en av neoprogens klarast lysande stjärnor, kommer till Göteborg den 16:e oktober. Det är ett försenat 25-årsfirande för bandet, som har med sig ”The Theory of Molecular Inheritance”, sitt lysande nya album. Måhända av intresse är deras sångare den gamle Threshold-mannen Damian Wilson. På 25-årsturnén spelar Arena låtar från alla sina studioalbum.

Förband blir det synnerligen kompetenta norska bandet The Windmill, vilka vi minns med glädje från Slottsskogen Goes Progressive. Gruppens svängiga och mycket känslofyllda musik har beskrivits som sprungen ur de djupaste av fjordar. Bör upplevas live!

Biljetter finner du här

Eventlänk

Foton från förra Göteborgsbesöket

https://www.facebook.com/ArenaBandofficial

Hemsida Arena

Hemsida The Windmill

Hemsida Garf

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.