På söndag gästar Arena med support The Windmill Musikens Hus/Göteborg

Efter pågående hyllad turne´ kommer nu äntligen Arena till Göteborg och Musikens Hus med support The Windmill söndagen den 16:e oktober. Biljetter finner du här

Göteborgs Artrockförening presenterar: ARENA, en av neoprogens klarast lysande stjärnor, kommer till Göteborg den 16:e oktober. Det är ett försenat 25-årsfirande för bandet, som har med sig ”The Theory of Molecular Inheritance”, sitt lysande nya album. Måhända av intresse är deras sångare den gamle Threshold-mannen Damian Wilson. På 25-årsturnén spelar Arena låtar från alla sina studioalbum. Förband blir det synnerligen kompetenta norska bandet The Windmill, vilka vi minns med glädje från Slottsskogen Goes Progressive. Gruppens svängiga och mycket känslofyllda musik har beskrivits som sprungen ur de djupaste av fjordar. Bör upplevas live!

1 svar på ”På söndag gästar Arena med support The Windmill Musikens Hus/Göteborg”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.