Steve Hackett släpper nytt album i februari 2024

Steve Hackett släpper konceptalbum med titeln The Circus And The Nightwhale den 16:e februari 2024 via InsideOut Music.

Steve Hackett – The Circus And The Nightwhale

  1. People Of The Smoke
  2. These Passing Clouds
  3. Taking You Down
  4. Found And Lost
  5. Enter The Ring
  6. Get Me Out!
  7. Ghost Moon And Living Love
  8. Circo Inferno
  9. Breakout
  10. All At Sea
  11. Into The Nightwhale
  12. Wherever You Are
  13. White Dove


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.