Superstar Experience framför de bästa låtarna från Jesus Christ Superstar – Musikens Hus/ Göteborg

Info 22/3 från Musikens Hus: Föreställningen är tyvärr inställd

Superstar Experience med Alexander Lycke och Daniel Gildenlöw i spetsen kommer till Musikens hus i Göteborg den 28/3 för att framföra de största låtarna från Jesus Christ Superstar! Värdar: Garf – Göteborgs Artrockförening, Astrakhan i samarbete med SENSUS Göteborg

Alexander Lycke är tidigare känd från föreställningar som Les Miserables, Jesus Christ Superstar och Chess.Daniel Gildenlöw har nått stora framgångar runt hela världen med sitt band Pain of Salvation.
Musiken kommer att framföras i snygga progressiva arrangemang som flirtar med hela rockhistorien av musiker i världsklass som är förstärkta av vokalisterna Karner/Perelli vocals. Senast Superstar Experience turnerade 2018 blev konserten hyllad både av publik och kritiker. Biljetter finner du här

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.