Work Of Art – Framework

WOA fr cover
Work Of Art – Framework

Work Of Art satsar stenhårt på att du ska bli glad och stampa med foten, samt sjunga med i en och annan refräng. Det är lättsmält och glättigt. Poppigt om ni så vill. Tänk er en mix av Pride Of Lions, Toto, Mr Mister och The Outfield så kommer ni väldigt nära hur de låter. Allt är väldigt lyxigt och snyggt inslaget. Från omslag till arrangemang och produktion.

Men liksom hos många lyxprodukter så vill man ändå ha något mer ”basic” till slut. Work Of Art berör inte speciellt mycket. Jag har lyssnat genom denna skiva ett otal gånger och låtarna har bara varit för stunden och sedan över. Förutom Hold on to love som är en riktigt snygg låt. Inte lika på som de övriga. Mer old school AOR. Lars sjunger väldigt mjukt och fint här.

Ha ha, nu är jag lite gubbig igen känner jag. ”So what” jag kan inte sitta och ljuga heller. Jag brukar gilla när det är poppigt och välproducerat men ändå är det något som får mig att rygga tillbaka lite här. Klart godkänd skiva dock!

Work Of Art – Framework
Frontiers Records

 

1. Time To Let Go
2. How Will I Know?
3. Shout ’till You Wake Up
4. Can’t Let Go
5. How Do You Sleep At Night
6. Over The Line
7. The Machine
8. Hold On To Love
9. Natalie
10. The Turning Point
11. My Waking Dream

Betyg: 6 / 10

Peter Dahlberg

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.