InnerWish – InnerWish

innerwish
InnerWish – InnerWish

 

Här är en skiva jag varmt kan rekommendera. Ibland bara snubblar man över en skiva som sedan blir en liten personlig favorit. Denna grupp kommer från Grekland och har gjort skivor tidigare med en annan sångare. Det är viktigt att påpeka, för det är först nu som alla bitar fallit på plats. Den nya sångaren George Eikosipentakis lyfter detta band till nya höjder. Hans mäktiga stämma är den bästa jag hört på länge, och låtarna är också lagom starka utan att kännas uttjatade.

Att bandet väljer att bara döpa sin skiva till InnerWish tyder också på att de själva anser sig vara pånyttfödda och vill börja om från start. Gillar du hederlig heavy metal med brutalt bra sångare och dessutom bra låtar så är det bara att upptäcka denna pärla!

Jag älskar den i alla fall!

InnerWish – InnerWish
Ulterium Records

1. Roll the dice
2. Broken
3. Modern babylon
4. Machines of fear
5. Needles in my mind
6. My world on fire
7. Rain of a thousand years
8. Serenity
9. Sins of the past
10. Through my eyes
11. Zero ground
12. Cross the line
13. Tame the seven seas

http://www.innerwish.gr/

 

Betyg: 8 / 10

Peter Dahlberg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.