Dynazty – Titanic Mass

Dynazty – Titanic Mass
Dynazty – Titanic Mass

 

Oj, vad tiden går! Dynazty attackerar oss redan med sin femte (!) platta i ordningen. I vanlig ordning är det både hårt och melodiöst. Nils röst har inte avtagit i styrka heller. De är unga och energiska och lyckas med att fånga in energin på skiva och smitta ner oss lyssnare. Kanhända blir det aningens upprepande efter ett tag. I låten I want to live forever visar de att de också klarar att vara lite mindre forcerade och mer old-school. Här hörs det ännu en gång vilken stark sångare Nils är.

Kort sagt kör de på i samma anda som tidigare. Mestadels fullt ös med ett par andningspauser som inte skäms för sig. I mitt gamla gubbhjärta så får dessa låtar lite större plats även om jag uppskattar att de hittat en lite mer egen ljudbild i de övriga mer smattrande låtarna. Gillar gitarrpartiet i Break into the wild till exempel, coolt!

Helt klart ännu en bra skiva men nu har ni många smattrande låtar. Kanske dags att gå vidare lite åt något annat håll. Själv skulle jag önska lite mer old-school hållet och mer heavy metal. Ni är även bra instrumentalister och låtskrivare. Det skulle kunna bli hur bra som helst!

Dynazty – Titanic Mass
Spinefarm Records

01. The Human Paradox
02. Untamer Of Your Soul
03. Roar Of The Underdog
04. Titanic Mass
05. Keys To Paradise
06. I Want To Live Forever
07. The Beast Inside
08. Break Into The Wild
09. Crack In The Shell
10. Free Man’s Anthem
11. The Smoking Gun

 

Betyg: 6,5/10

Peter Dahlberg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.