TREAT – Ghost Of Graceland

TREAT – Ghost Of Graceland
TREAT – Ghost Of Graceland

 

Först blev jag alldeles andnödig när jag såg att Treat var på gång med ny platta då den förra var ett smärre mästerverk. Som ni anar så är mina förväntningar i klass med Elvis återkomst. Nä, inte riktigt kanske men höga i alla fall. Döm om min förvåning när jag efter första genomlyssningen måste kolla att det verkligen var rätt skiva som jag just lyssnat på. Det som strömmar ur mina högtalare är mestadels trist dussinhårdrock av det gäspigare slaget.

Efter att ha genomlidit ytterligare några lyssningar har inte skivan växt det minsta. Besvikelse. Den enda låten jag kan lyssna på med behållning är den halvtunga Alien earthlings som å andra sidan är riktigt bra! Så skål för den! Halvballaderna Do your own stunts och Together alone (med Anders Wikström på sång) är okej men inte mer. Resten är som sagt en sövande historia.

Jag rekommenderar att ni lyssnar på denna skiva innan ni köper den. Väntar ni er en Coup De Grace II så får ni vänta ett tag till. Jag är ledsen över att behöva meddela detta sorgebud till alla ni andra som också sett fram emot denna utgiving! Truth hurts!

TREAT – Ghost Of Graceland
Frontiers Music Srl

1. Ghost of Graceland
2. I don´t miss the misery
3. Better the devil you know
4. Do your own stunts
5. Endangered
6. Inferno
7. Alien earthlings
8. Non-stop madness
9. Too late to die young
10. House on fire
11. Together alone
12. Everything to everyone

 

Bettyg: 4 / 10

Peter Dahlberg

1 svar på ”TREAT – Ghost Of Graceland”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.