Regina Lund – Tid (Remix EP)

Regina Lund - Tid (Remix EP) - Artwork

Artisten, skådespelerskan, konstnären Regina Lund släpper här tre olika versioner digitalt av spåret ”Tid” via egna bolaget Regina Records. Det är Regina Lunds första singel i en serie, en låt om livet och hoppet, som en bön om att försöka stoppa att tidens sand rinner ut. Originalsingeln kom ut tidiga 2016 och låten är skriven tillsammans med bröderna Danne och Lasse Fernström.

I grunden ”singer and songwriters” varianter men här omgjord mer till den elektroniska genren undantaget Natten Remix där tankarna känns gå åt Niklas Strömstedt och hans musik. Texten är även den ”genuin” svensk i Strömstedt´s andan. Helt okej varianter som passar radioetern fast natten remixen hör nog bäst hemma där. Personligen skulle jag gärna vilja återse eller höra Regina´s låt i hela konceptet som jag antar kommer, och varför inte på scen med det konstnärliga visuella som vi vet Regina har.

Regina Lund – Tid (Remix EP)
Regina Records

01. Tid (Blom & Crunhman Remix)
02. Tid (Tropical H Remix)
03. Tid (Natten Remix)

Facebook

 

Betyg: 6/10

Conny Myrberg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.