Soleil Moon – Warrior

Oj, först den excellenta skivan med Michael Thompson tidigare i år, och nu Soleil Moon. Larry King sjunger gudabenådat på bägge alster och den lika gudabenådade gitarristen Michael Thompson återgäldar sånginsatsen med att gästspela på Soleil Moons nya skiva.

Det är lite mjukare AOR som presenteras här i deluxe-variant. Produktionen är modern, fräsch, nostalgisk och luftig på en och samma gång. Låtarna är så löjligt bra så man tror att de är covers på andras hits.

Det ska inte gå att göra så här bra skivor 2019 men glädjande nog så gör de det. Detta stavas K-V-A-L-I-T-E-T. Det finns ingenting att anmärka på. Absolut ingenting.

Ni som gillade skivan med Michael Thompson kommer att älska detta. Det finns inte lika mycket gitarrspel här men vilka låtar. Som ni märker så är jag helt förlorad. Detta är vuxen-AOR i sin allra ädlaste form. Jag vet inte vilka superlativ jag mer ska dra till med för att ni ska förstås att detta inte får missas.

Sångaren Larry King säger att lyssnarna får ta del av hans liv i och med att hans texter är så personliga. ´72 Camaro handlar till exempel om hans första bil. Bara en sån sak!

Gör som jag, beställ skivan genast!

Soleil Moon – Warrior
Frontiers Music srl

 1. ´72 Camaro
 2. Here for you
 3. You and I
 4. Just so you know
 5. Can´t go on
 6. Halfway to nowhere
 7. How long
 8. Nothing matters
 9. When I´m with you
 10. Before the rainbow
 11. Warrior
 12. 420 (hidden track)

https://www.soleilmoonband.com
https://www.facebook.com/SoleilMoonMusic

Betyg: 10/10

Peter Dahlberg

1 svar på ”Soleil Moon – Warrior”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.