Lionville – So close to heaven

Lionville tillhör ett av de bättre nya AOR-banden. De bildades ursprungligen av två italienska bröder som sedan värvade utmärkte sångaren Lars Säfsund. Första skivan kom 2010 och nu är det dags för femte skivan i ordningen. Glädjande nog är de precis lika bra som vanligt. Det är varm och lite mjukare AOR och Lars sjunger gudomligt bra. Han ligger precis inom den gräns där det låter behagligt att lyssna. Lite som AOR-Kansas på 1980-talet ungefär, bara för att ta ett exempel. 

Jag tycker mycket om det här. Låtarna håller hög klass och det är perfekt feel good-music att ha i bilen. Så vill man ha lite nya låtar i samma stuk som de bästa AOR-banden från 1980-talet, så är det bara att införskaffa och njuta av denna skiva. 

Om jag förstått det hela rätt har de även färdigställt en låt som Richard Marx aldrig gjorde klar runt 1989. Arrow through my heart  heter den och smälter in väldigt bra. Har lite av den där klassiska filmlåt-känslan. Bra jobbat!

En riktigt bra ballad har de fått till också i Can´t live without your love. Den har den rätta känslan som en stor ballad ska ha. Återigen en riktigt helgjuten skiva som bara ger och ger!

Lionville – So close to heaven
Frontiers SRL

 1. this time
 2. cross my heart
 3. the world is on fire
 4. can´live without your love
 5. true believer
 6. we are one
 7. only the brave
 8. angel without wings
 9. i´ll be waiting tonight
 10. arrow through my heart
 11. so close to heaven

https://www.facebook.com/LIONVILLEofficial

Betyg: 8,5 / 10

Peter Dahlberg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.