PreHistoric Animals – Finding love in strange places

För er som följer Artrock är det ingen hemlighet att undertecknad håller bandet liksom vokalisten Stefan Altzar egna musikaliska skapelser högt på listan. Finding love in strange places är bandets fjärde fullängdare och återigen presenteras en hel hop kvalitativa alster inom popens, den progressiva musikens och alternativa genren allt förpackat i en modern tappning. Vi svävar från tung progressive metal som i inledande THE CITY OF MY DREAMS till det mera radiovänliga spåret LIVING IN A WORLD OF BLISS här förgyllt med ett gott grow. Fler låtar som visar bandets bredd är UNBREAKABLE – en genial kameleont mellan den tunga progressiva metalgenren och den mer melodiska musiken där även symfonirocken får ta plats och avslutande NOTHING HAS CHANGED BUT EVERYTHING IS DIFFERENT vilken ger oss allt från filmens värld till det vackra och melodier som förgyller.

Finding love in strange places håller definitivt förväntningarna med ett snyggt låtsnickeri i flertalet musikaliska stilar förpackat i PreHistoric Animals egna touch.  Musik beskriven med ord kan ibland te sig lite som en musikalisk målning och då måste vi även ge en eloge till album cover från ProgArt Media .

PreHistoric Animals – Finding love in strange places

  1. E CITY OF MY DREAMS
  2. A BAD DAY FOR THE NEON GODS
  3. LIVING IN A WORLD OF BLISS
  4. UNBREAKABLE
  5. STRANGE PLACES
  6. HE IS NUMBER 4
  7. COME HOME
  8. THE SECRET SOCIETY OF GOODNESS
  9. NOTHING HAS CHANGED BUT EVERYTHING IS DIFFERENT

https://www.facebook.com/PrehistoricAnimalsMusic

Betyg: 8,5/10

Conny Myrberg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.