Mad Max – Thunder, storm and passion

MAD MAX Thunder, Storm and Passion
Mad Max – Thunder, storm and passion

Mad Max kommer aldrig att bli några hårdrocksgudar. De är för intetsägande för det. Michael Voss röst påminner inte så lite om Mikael Erlandssons fast svagare. Han försöker ta i emellanåt men då börjar man själv automatiskt sträcka sig efter en halstablett. Tolka det som ni vill. Låtarna i sig är inte så pjåkiga men hade nog låtit bättre i andra händer och stämband. Gitarrsolona är ofta pinsamt usla och jag förstår inte riktigt syftet med denna skiva. Förutom att sänka sig själva som band lyckas de inte med mycket.

Tyvärr är det inget som består och då har jag ändå offrat mig på flera lyssningar. De försöker förtvivlat kopiera Mötley Crues trashiga 80-tals sound men då det saknas både talang och energi faller det väldigt platt och hårt här. Kort sagt måste ni vara väldigt utsvultna på hårdrock för att finna några pärlor här. Jag gör det inte i alla fall. Möjligtvis kan jag sträcka mig till att stampa en takt eller två till Heroes die lonely men där tar det slut.

Mad Max – Thunder, storm and passion
Steamhammer/SPV

1. Fly Fly Away 04:33
2. Losing You 04:08
3. Rollin`Thunder 04:24
4. Thoughts Of A Dying Man 05:58
5. Never Say Never 03:16
6. Lonely Is The Hunter 05:40
7. Stormchild 03:46
8. Heroes Die Lonely 03:37
9. Burning The Stage 05:35
10. Wait For The Night 04:21
11. Night Of Passion 03:52
12. Hearts On Fire 03:45

 

Betyg: 3 / 10

Peter Dahlberg

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.