Suicidal Tendencies – World Gone Mad

suicidal-tendencies-world-gone-mad-web

Visst är det härligt när gamla hjältar hittar storformen igen? Med nya World Gone Mad tar Suicidal Tendencies med oss tillbaka till storhetstiden i nittiotalets början och levererar ett album av finaste Suicidal-snitt! Bandets sångare och starke man Mike Muir kör på likt det frustande ånglok han är men nu har han även nya trummisen Dave Lombardo (ex-Slayer) som en drivande motor bakom sig vilket har gett ett lyft. Bandet som inte låter som något annat band brottar ned oss med punkig thrash och hardcoreattacker medan de mer melodiösare tongångarna sitter där de ska. Låtar som Clap Like Ozzy och Living For Life är blivande livefavoriter medan The New Degeneration och One Finger Salute är låtarna som får mig att gå igång lite extra. Det är ingen idé att orera för mycket om detta album för här finns det mesta ett Suicidal-fan vill ha med bandet. De har helt enkelt hittat tillbaka till hur de lät på sin storhetstid utan att låta förlegade. Ett styrkebesked som heter duga.

Suicidal Tendencies – World Gone Mad
Suicidal Records/Border Music

1. Clap Like Ozzy
2. The New Degeneration
3. Living For Life
4. Get Your Fight On
5. World Gone Mad
6. Happy Never After
7. One Finger Salute
8. Damage Control
9. The Struggle is Real
10. Still Dying to Live
11. This World

http://www.suicidaltendencies.eu/

https://www.facebook.com/suicidaltendencies/

 

Betyg: 8/10

Ulf Classon

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.