The Treatment – Power Crazy

Gillar ni enkel svängig rock a´la tidiga AC/DC, Krokus och Rose Tattoo? Då kanske även The Treatment kan passa er. Här finns det testosteron så att det räcker och blir över. Nye sångaren Tom Rampton är verkligen ett fynd och har en röst som är en blandning  av sångarna i banden jag nämnde ovan. The Treatment tillför kanske inte något nytt till rockhistorien, snarare tvärtom. De förvaltar så in i ”helvete”. Gubbigt? – ja kanske det men mer tidlöst skulle jag vilja säga.

Produktionen är rå och organisk och med en tydlig livekänsla. Precis som på AC/DC:s tidiga album. Här är det bara raka rör och trivsamt ös. Låtmässigt är det helt okej och skivan mår bra av att höras flera gånger. För mig var detta ett litet guldkorn i den stora skivfloden!

The Treatment – Power Crazy
Frontiers Music Srl

 1. Let´s get dirty
 2. Rising power
 3. On the money
 4. Bite back
 5. Luck of the draw
 6. Hang them high
 7. Scar with her name
 8. King of the city
 9. Waiting for the call
 10. Laying it down
 11. The fighting song
 12. Falling down
 13. Bite back (acoustic)

www.facebook.com/TheTreatmentOfficial/

Betyg: 7 / 10

Peter Dahlberg

1 svar på ”The Treatment – Power Crazy”

 1. inte för att det förändrar världshistorien på något sätt men ville bara tillägga att mina favoriter på plattan är Let´s get Dirty, King of the city och The fighting song. Tyvärr valde de en ganska sunkig låt att göra video på så döm dem inte för hårt utifrån den.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.