Bonafide – Live at KB (Bonafide)

Sveriges bästa rockband har gått och blivit med egenproducerad liveskiva och hej vad det svänger! De medryckande gitarrerna backas upp av en gungande bas och distinkta trummor och bildar tillsammans en oemotståndlig rockmaskin som fått namnet Bonafide. Inspelad på klassiska Kulturbolaget i Malmö inför en entusiastisk hemmapublik och utan massa finputsning i studion så är detta en välljudande och genuin ljudupptagning av ett tajt och sammansvetsat gäng. Från den medryckande Dirt Bound till avslutande allsångsfavoriten Fill Your Head With Rock så är det ett enda långt bluesigt riffrockparty med nedslag i nästan hela bandets karriär. Men det känns aningen kort. Flera av undertecknads favoriter uteblir och det tar slut på tok för tidigt. Vilken tur då att man får fyra extraspår på CD-versionen av skivan! Finfina versioner av bland annat Backroom Entertainment och den snygga Night Time återfinns här. Detta upplägg med fyra extra spår i slutet gör dock att helhetskänslan får sig en törn men håller vi oss till vinylversionens låtlista så är detta nära på en fullträff! En högtidsstund för oss redan inbitna och en finfin inkörsport för er nyfikna.

Bonafide – Live at KB (Bonafide)

 1. Dirt Bound
 2. Hold Down the Fort
 3. Hard Living Man
 4. Bottle of Jack
 5. Rag and Bone Man
 6. Peg Legged Pete
 7. Hard Case to Break
 8. No Doubt About It
 9. Fill Your Head With Rock
 10. Backroom Entertainment (Endast på CD)
 11. Power Down (Endast på CD)
 12. Butter You Up (Endast på CD)
 13. Night Time (Endast på CD)

www.bonafiderocks.se

www.facebook.com/bonafiderocks

Betyg: 9/10

Ulf Classon

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.